PlasBossinade advocaten en notarissen

Als toonaangevend advocaten- en notarissenkantoor bieden wij heldere, in de praktijk werkzame oplossingen voor juridische vragen en problemen van organisaties, overheden en instellingen. Naast zakelijke kwesties kunt u ook voor vragen over uw persoonlijke situatie terecht bij PlasBossinade advocaten en notarissen.

Juridisch advies van een specialist op elk rechtsgebied

Wanneer u zich in een moeilijke situatie bevindt als persoon, ondernemer of bedrijf, helpen wij u aan de benodigde juridische ondersteuning. Liever nog voorkomen wij een lastige situatie en geven we u juridisch advies op voorhand. Als full-service advocaten- en notarissenkantoor hebben wij specialisten die werkzaam zijn op ruim twintig rechtsgebieden, zoals ondernemingsrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht en fiscaal recht. Bekijk hier alle rechtsgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn. Ieder rechtsgebied kent een kundig team van meerdere advocaten en notarissen. Wilt u kennismaken met onze juridische professionals in Groningen, Rotterdam of Haren? Een afspraak is zo gemaakt.

Lees meer »
Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar