Baby op komst?

Leestijd 1 minuut

Vanaf het moment dat je weet dat jij en je partner in verwachting zijn, zijn er veel emoties. Maar ook je gedachten draaien op volle toeren. Er moet van alles geregeld worden; naar een verloskundige, een babykamer inrichten, namen verzinnen, verzekeringen, kinderopvang regelen, et cetera. Maar hoe zit het eigenlijk juridisch? Is het verstandig om te trouwen? Moet je een testament maken? En zo ja, wat kun je daar dan in regelen? Hoe werkt het met het erkennen van een kind en het gezag?

Aan dit soort vraagstukken wordt tijdens een zwangerschapscursus geen aandacht besteed. Het is aanstaande ouders dan ook aan te raden om zich over dergelijke kwesties te laten informeren en adviseren door een deskundige. Dat kan bijvoorbeeld tijdens de gratis informatieavonden die PlasBossinade twee keer per jaar organiseert. Via www.plasbossinade.nl/zwanger kunt u zich nog aanmelden voor de gratis informatieavond op 13 januari 2015.

Reacties

Nog geen reacties

Laat een reactie achter
  • Wordt niet openbaar gemaakt
Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar