De klant is koning

Leestijd 1 minuut

Een van de leuke kanten van mijn werk is dat ik mensen uit alle lagen van de bevolking aan tafel heb. Ook in adellijke kringen heeft men wel eens een notaris nodig. Zo werd onlangs in de Belgische Staatscourant gepubliceerd dat prins Albert zijn huwelijkse voorwaarden heeft gewijzigd. Waarschijnlijk heeft hij ze opgeheven. 

Twee jaar geleden deed de prins afstand van de troon ten behoeve van zijn zoon Filip. In een tv interview gaf hij destijds aan dat hij het einde van zijn leven zag naderen. Hoog tijd dus om de zaken op orde te maken. We mogen aannemen dat Albert ook een testament heeft gemaakt. Het gerucht gaat namelijk dat de prins een buitenechtelijk kind heeft. Met een testament kan hij zijn echtgenote Paola beschermen tegen de aanspraken van dit kind. In het Nederlandse erfrecht heeft een buitenechtelijk of voorhuwelijks kind zelfs meer rechten dan een gezamenlijk kind. Reden genoeg dus voor een bezoek aan de notaris.

Reacties

  1. Zou in het geval van de koning de notaris niet genegen zijn om naar hem toe te komen in plaats van de koning naar de notaris?

    Jeroen op dinsdag 31 maart 2015 10:03

Laat een reactie achter
  • Wordt niet openbaar gemaakt
Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar