Gezinsuitbreiding anno 2018

Leestijd 1 minuut

Vanaf het moment dat je weet dat je (partner) zwanger bent (is) draaien niet alleen emoties, maar ook hersenen op volle toeren. Er moet van alles geregeld worden; naar een verloskundige, een babykamer inrichten, namen verzinnen, verzekeringen en kinderopvang regelen, et cetera. Maar hoe zit het eigenlijk juridisch? Is het verstandig om te trouwen, moet je een testament maken en zo ja, wat kun je daar dan in regelen? Hoe werkt het met het erkennen van een kind en het gezag?

Het is aanstaande ouders dan ook aan te raden om zich over dergelijke kwesties te laten informeren en adviseren door een deskundige. Zeker ook nu vanaf 1 januari 2018 het systeem van de gemeenschap van goederen op de schop gaat. Tijdens de informatieavonden die PlasBossinade circa twee keer per jaar organiseert wordt daar aandacht aan besteed. Via deze website kunt u zich aanmelden voor de informatieavond op 23 januari 2018.

Reacties

Nog geen reacties

Laat een reactie achter
  • Wordt niet openbaar gemaakt
Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar