Gratis informatieavond voor aanstaande ouders

Leestijd 1 minuut

In verwachting maar nog niks geregeld? Op dinsdagavond 15 september organiseert PlasBossinade een gratis informatieavond voor aanstaande ouders.

Tegenwoordig wordt er niet meer van je verwacht dat je in het huwelijk treedt. Helemaal niets regelen, is echter geen optie. Zonder samenlevingscontract mist jouw gezin belangrijke faciliteiten, zoals het nabestaandenpensioen. En met een testament voorkom je onnodige kosten en belastingen bij overlijden.

Op de informatieavond kun je je gratis en vrijblijvend laten voorlichten over de mogelijkheden van een samenlevingscontract. De verschillen met het geregistreerd partnerschap en het huwelijk worden toegelicht en de bijzonderheden waarop je moet letten als je ondernemer bent of een koopwoning hebt. Ook wordt uitgelegd wat de gevolgen zijn van erkenning, aangifte en gezag. Tot slot vertellen we je wat je in een testament kunt regelen. Denk bijvoorbeeld aan een langstlevende regeling, de zaken waarop je moet letten als je al een kind hebt uit een eerdere relatie en de mogelijkheden om vast te leggen wie er na je overlijden zorgt voor de kinderen.

Geïnteresseerd in deelname? Aanmelden kan tot 8 september via deze website.

Reacties

Nog geen reacties

Laat een reactie achter
  • Wordt niet openbaar gemaakt
Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar