Kindeke op komst

Leestijd 1 minuut

Vanaf het moment dat je weet dat je (partner) zwanger bent (is) draaien niet alleen emoties, maar ook hersenen op volle toeren. Er moet van alles geregeld worden; naar een verloskundige, een babykamer inrichten, namen verzinnen, verzekeringen en kinderopvang regelen, et cetera. Maar hoe zit het eigenlijk juridisch?

Is het verstandig om te trouwen, moet je een testament maken en zo ja, wat kun je daar dan in regelen? Hoe werkt het met het erkennen van een kind en het gezag? Aan dit soort vraagstukken wordt tijdens een zwangerschapscursus geen aandacht besteed. En het is wel belangrijk! Aanstaande ouders raad ik aan daar, bijvoorbeeld tijdens een gezellig samenzijn onder de kerstboom, eens bij stil te staan. Of maak een goed voornemen en kom naar de informatieavond die PlasBossinade organiseert op 31 januari 2017. Aanmelden kan online.

Reacties

Nog geen reacties

Laat een reactie achter
  • Wordt niet openbaar gemaakt
Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar