Valentijnsdag

Leestijd 1 minuut

Op Valentijnsdag regent het huwelijksaanzoeken. De voorpret begint al gelijk: op zoek naar een mooie locatie en de perfecte trouwjurk. Ook meer zakelijke vragen komen op: moeten we huwelijkse voorwaarden maken? Dat is vaak wenselijk, bijvoorbeeld als een van de aanstaande echtgenoten een onderneming heeft, er familiekapitaal is of als er kinderen uit een eerdere relatie zijn.

Wat moet er dan in die huwelijkse voorwaarden staan? Veelal laten aanstaande echtgenoten dat over aan de notaris. Liever houden zij zich bezig met de huwelijksdag. De notaris licht de echtgenoten voor over de inhoud van de huwelijkse voorwaarden, maar vaak vergeet men dat gelijk weer. In geval van echtscheiding hebben mensen er meestal geen idee van hoe hun huwelijkse voorwaarden uitwerken. Het zou daarom goed zijn als aanstaande echtgenoten zich voorafgaand aan hun huwelijk door een gespecialiseerd echtscheidingsadvocaat(-mediator) laten adviseren. Zo ontstaat maatwerk en dat voorkomt een hoop (kostbaar) gesteggel bij een onverhoopte scheiding. Kortom: zorg voor maatwerk bij de trouwjurk, het trouwpak én bij de huwelijkse voorwaarden.

Reacties

Nog geen reacties

Laat een reactie achter
  • Wordt niet openbaar gemaakt
Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar