Vechtscheiden of happy exen

Leestijd 1 minuut

Dit was de kop van een stukje in een landelijke krant enkele weken geleden. Er is een trend om, in plaats van de strijd aan te gaan over de kinderen, alimentatie en verdeling van spullen, in goed overleg met de partner te komen tot een beëindiging van de relatie en een regeling van de gevolgen daarvan.

Ook daarbij kan uw advocaat u behulpzaam zijn. De in onderling overleg getroffen regeling kan worden neergelegd in een zogenaamd echtscheidingsconvenant, waarna op gezamenlijk verzoek de rechter kan worden verzocht de echtscheiding uit te spreken. Één advocaat kan dan optreden voor beide echtgenoten; wat ook een besparing van kosten betekent.

Ook mediation kan een belangrijke rol vervullen. Als u zelf de gevolgen van de echtscheiding nog niet hebt geregeld, kan een mediator uitkomst bieden. Deze kan samen met u het proces doorlopen en helpen om als happy exen door het leven te gaan.

Reacties

Nog geen reacties

Laat een reactie achter
  • Wordt niet openbaar gemaakt
Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar