Internationaal

Over de grens

De diensten van PlasBossinade advocaten en notarissen reiken verder dan de landsgrenzen. Veel van onze klanten doen ook zaken in het buitenland of hebben op een andere manier te maken met rechtstelsels van andere landen. PlasBossinade bedient ook buitenlandse klanten die betrokken zijn bij juridische kwesties in Nederland.

Vaste partner in Duitsland

Aangezien de noordelijke regio’s van Nederland en Duitsland veel gemeen hebben en met elkaar te maken hebben, ook in juridische zin, heeft PlasBossinade al vele jaren een vast samenwerkingsverband met het kantoor Von Einem & Partner in Bremen. Over en weer worden advocaten en notarissen ingeschakeld voor zaken die zich binnen de rechtssfeer van het andere land afspelen. Er bestaat een goede professionele en persoonlijke relatie tussen de advocaten en notarissen van beide kantoren.

Samenwerking ‘China business’

Speciaal op het gebied van ‘China Business’ in Nederland hebben PlasBossinade en Li China Service hun krachten gebundeld. Het samenwerkingsverband tussen PlasBossinade en Li China Service biedt juridische en fiscale diensten aan Nederlandse en Chinese ondernemingen die actief zijn op het vlak van ‘China business’ in Nederland. Diverse Nederlandse bedrijven onderhouden een zakelijke relatie met Chinese bedrijven. Ook zijn meer en meer Chinese bedrijven geïnteresseerd om in Nederland een onderneming over te nemen of zelf op te zetten.

Lid globaal netwerk

PlasBossinade is lid van een vooraanstaand wereldwijd netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren:  The International Lawyers Network. Van dit netwerk zijn meer dan 90 advocatenkantoren lid verspreid over 67 landen op 6 continenten, waarbij in totaal meer dan 5.000 advocaten werkzaam zijn. De kantoren die lid zijn van dit netwerk zijn gereputeerde kantoren in hun eigen jurisdictie en bieden hoogwaardige dienstverlening. Dit betekent dat klanten van PlasBossinade via ons kantoor direct toegang hebben tot gerespecteerde en ervaren locale advocaten in vele landen.

 

Ook buiten de vaste internationale samenwerkingsverbanden heeft PlasBossinade diverse contacten met andere buitenlandse kantoren in Europa en daarbuiten.

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar