Voorlichting juridische aspecten van gaswinning in Groningen

21 januari 2014

20 februari 2014 Hotel Spoorzicht Loppersum

De gaswinning in de provincie Groningen zorgt voor veel onrust en onduidelijkheid, maatschappelijk debat en juridische vragen. Is er bijvoorbeeld juridisch iets te doen tegen de gaswinning? Welke procedures gelden daar eigenlijk voor? Welke regels gelden voor het instemmingsbesluit van minister Kamp? Wie betaalt de schade (schade aan vastgoed en installaties, maar ook extra kosten voor aardbevingsbestendig bouwen)?  Is het handig om alleen op te trekken of zou ik me moeten aansluiten bij een collectief? Zijn er mogelijkheden om de WOZ-waarde te verlagen? Wat betekent dit voor mijn (opstal)verzekering en andere verzekeringen?

Als Gronings kantoor en zeer betrokken bij de regio wil PlasBossinade u daarover graag kosteloos informeren. Onze advocaten lichten u graag voor tijdens een bijeenkomst op 20 februari 2014 van 14.30 tot 17.00 uur in Hotel Spoorzicht in Loppersum. Tijdens de bijeenkomst is er ruimschoots gelegenheid voor het stellen van vragen. De voorlichting is explicitiet voor ondernemers.

Direct aanmelden of meer informatie klik hier

Meer nieuws

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar