Armin Vorsselman voorzitter landelijke Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)

05 april 2018

Aansprakelijkheids- en verzekeringsrechtadvocaat Armin Vorsselman (46) is benoemd tot voorzitter van de landelijke Vereniging van Letselschade Advocaten (www.lsa.nl). Naast zijn werkzaamheden als (algemeen) verzekerings- en aansprakelijkheidsadvocaat bestaat een substantieel deel van zijn praktijk uit het behandelen van veelal complexe letselschadezaken voor voornamelijk slachtoffers. Daarnaast staat hij ook aansprakelijk gestelde, maar niet of onvoldoende verzekerde bedrijven en instellingen bij. Armin Vorsselman verhaalt bovendien voor werkgevers  (loon)schade die zij hebben geleden doordat een werknemer arbeidsongeschiktheid is geraakt als gevolg van bijvoorbeeld een (verkeers)ongeval.

LSA

De LSA is een vereniging van gespecialiseerde letselschade-advocaten. Niet iedere advocaat mag zich LSA Letselschade Advocaat noemen. Dat mogen alleen ervaren advocaten die een postacademische opleiding personenschade hebben gevolgd en minimaal 500 uren per jaar aan personenschade besteden. Voor LSA Advocaten gelden de hoogst denkbare kwaliteitseisen, die op allerlei manieren gewaarborgd worden. Meer informatie over de LSA vindt u op www.lsa.nl.

Voor meer informatie over verhaal van (letsel)schade kunt u contact opnemen met mr. Armin Vorsselman.

Meer nieuws

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar