Duurzame paneermeelfabrikant ORFI-food maakt doorstart

26 september 2018

De Rechtbank Noord-Nederland heeft op 24 juli 2018 het faillissement uitgesproken van ORFI-food BV. Wim Entzinger van PlasBossinade advocaten en notarissen is hierbij benoemd tot curator. Hij wikkelt samen met zijn kantoorgenoot Paulien Waninge het faillissement af. Na afronding van onderhandelingen met meerdere geïnteresseerde partijen maakt ORFI-food een doorstart.

Concept onveranderd

NutraVit Production B.V. en de curator hebben definitieve overeenstemming bereikt over de doorstart van ORFI-food in Veendam. De heren Rien Vervoort (bestuurder van het failliete ORFI-food) en Evert Spelt zijn de drijvende krachten achter de doorstart. Het is vooralsnog onbekend wanneer de paneermeelfabrikant weer gaat produceren, maar men wenst snel aan de slag te gaan. Rien Vervoort en Evert Spelt zijn geen onbekenden in de voedingsindustrie: Evert Spelt is eigenaar van veevoederbedrijf Brandenburch in Asten en Rien Vervoort is de geestelijk vader van de producten van ORFI-food. De beide heren veranderen aan het concept van ORFI-food niets. Het bedrijf gaat door met het produceren en ontwikkelen van ORFI-coatings en -crumbs. ORFI-food continueert zo haar missie: het produceren van gezonde ‘food ingredients’ op een duurzame wijze met meerwaarde.

Meer nieuws

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar