Groninger café de Negende Cirkel maakt doorstart na faillissement

20 februari 2014

Rechtbank Noord-Nederland heeft op 4 februari 2014 het faillissement uitgesproken van Forum Horeca Exploitatie BV. Leen Hooites van PlasBossinade advocaten en notarissen is hierbij benoemd tot curator. In het horecabedrijf werden de Negende Cirkel en Palm Beach in de Poelestraat en de Tapperij aan de Grote Markt in Groningen uitgebaat. Café de Negende Cirkel maakt een doorstart.

Concept onveranderd

Horecaondernemer Jan Hoeve, Heineken Nederland B.V. en de curator hebben definitieve overeenstemming bereikt over de doorstart van café De Negende Cirkel in de Poelestraat in Groningen. Het populaire studentencafé zal per direct weer worden geopend. Jan Hoeve is geen onbekende in de horeca van de binnenstad van Groningen. Hij is onder meer de succesvolle uitbater van het naastgelegen café Ome Ko. Jan Hoeve zal aan het concept van de Negende Cirkel niets  veranderen. Zo zullen studenten weer gebruik kunnen maken van de populaire kortingskaart ‘Poelepas’.

Tapperij en Palm Beach

Heineken Nederland BV en curator Leen Hooites zijn nog in gesprek met diverse serieuze overnamekandidaten voor de Tapperij en Palm Beach. Ook deze cafés zullen naar verwachting binnenkort een doorstart maken.

Meer nieuws

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar