Nieuwe aanwinsten bij advocatuur en notariaat PlasBossinade

09 maart 2016

De teams insolventie en familie & vermogen van PlasBossinade zijn uitgebreid. Leonie Ettema is 1 maart begonnen als advocaat insolventierecht. Marjolein Drijftholt is 14 maart gestart als kandidaat-notaris personen- en familierecht.

Leonie Ettema Leonie Ettema

Leonie Ettema

Leonie Ettema is twee jaar werkzaam als advocaat. Ze was voorheen verbonden aan het kantoor Damsté in Enschede. Haar studie rechten heeft ze in 2013 cum laude afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen. Bij PlasBossinade houdt Leonie zich vooral bezig met gerechtelijke procedures die zich in en rond faillissementen voordoen. Denk aan geschillen over (bestuurders)aansprakelijkheid en financiering en zekerheden.

Marjolein Drijftholt Marjolein Drijftholt

Marjolein Drijftholt

Marjolein heeft ruim dertien jaar ervaring als kandidaat-notaris in het personen- en familierecht. Die ervaring deed ze op bij Tijdhof, Daverschot & De Jong Posthumus Notarissen in Assen. Marjolein heeft Nederlands recht en Europees recht en de rechtsvergelijking aan de Universiteit van Maastricht gestudeerd en daarna volgde ze Notarieel recht aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Door de extra versterking met Leonie en Marjolein speelt PlasBossinade in op de toenemende vraag naar gespecialiseerde juridische ondersteuning.

Meer nieuws

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar