Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland op dinsdag 19 januari 2016

06 januari 2016

‘Succes moet je vieren’

Ook dit jaar vindt de grootste nieuwjaarsreceptie van Noord-Nederland weer plaats in MartiniPlaza. U wordt uitgenodigd door de Stichting Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland die voortaan voor u deze nieuwjaarsreceptie organiseert. PlasBossinade is partner van het event en Martin Schiphorst, advocaat bij ons kantoor, maakt deel uit van het organisatiebestuur.

Het event

De opzet is vergelijkbaar met andere jaren: een kort inhoudelijk en inspirerend programma en daarna vooral veel tijd om elkaar te ontmoeten en positief vooruit te blikken. De successen van 2015 zijn geboekt en we mogen vooruit blikken op de nieuwe mogelijkheden in 2016. Tijdens de Nieuwjaarsreceptie gaan we tijdens een razendsnel programma van De Jongens van Lucht onze successen vieren!

Informatie en aanmelden

De Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland vindt plaats op dinsdag 19 januari 2016 vanaf 19.30 in MartiniPlaza en is vrij toegankelijk mits u zich even aanmeldt. Dit kan via het aanmeldformulier op http://www.nieuwjaarsreceptienn.nl/.

Meer nieuws

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar