Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland woensdag 10 januari: meld u aan!

13 december 2017

Eric Wiebes te gast op de Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland

Ook dit jaar vindt de grootste nieuwjaarsreceptie van Noord-Nederland weer plaats in MartiniPlaza. U wordt uitgenodigd door de Stichting Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland die voor u deze nieuwjaarsreceptie organiseert. PlasBossinade is partner van het event en Martin Schiphorst, advocaat bij ons kantoor, maakt deel uit van het organisatiebestuur.

Sinds 26 oktober 2017 is Eric Wiebes minister van Economische Zaken en Klimaat in het kabinet-Rutte III. Vorige week deed hij opmerkelijke uitspraken over het Klimaatakkoord in een brief aan de Tweede Kamer. Tijdens de Nieuwjaarsreceptie Noord-Nederland gaan we met hem in gesprek over het effect van cultuur op de economische sector en de kracht van samenwerkingen in het Noorden. 

Voor deze nieuwe editie op 10 januari 2018 is een verfrissend programma samengesteld. Janine Abbring - winnares van de Sonja Barend Award en presentatrice van Zomergasten - ontvangt in een informele setting spraakmakende gasten. Zo geeft Tjeerd van Bekkum - CEO European Capital Leeuwarden Friesland 2018 - een inkijkje in de organisatie van Culturele Hoofdstad 2018.  

Voor meer informatie en aanmelden: http://www.nieuwjaarsreceptienn.nl/

 

Meer nieuws

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar