Noorderpoort winnaar met case PlasBossinade bij Battle of the Schools Let's Gro!

08 november 2017

Van 1 tot en met 3 november vond tijdens Let's Gro the Battle of the Schools plaats. En net als vorig jaar heeft een team, team Noorderpoort, met een case van PlasBossinade gewonnen! De case advocaat/notaris in je broekzak ontving van de jury de eerste prijs. Er deden maar liefs 15 teams mee dus dat is een hele prestatie. Team Alfa-college 2 heeft voor Plasbossinade de case privacyproof-tool ook heel bruikbaar uitgewerkt. 

Opdrachtgevers als Groningen Seaports, Groningen Bereikbaar, Airport Eelde en Hanzehogeschool leverden de 15 cases aan. De studententeams wisten van tevoren niet welke case ze krijgen.

Het team Saddlebag van Noorderpoort Kunst & Multimedia heeft tijdens de 48-uur durende innovatiewedstrijd een applicatie gemaakt. In deze applicatie kan onder andere snel contact opgenomen worden met een advocaat of notaris van PlasBossinade en kunnen gegevens en dossiers onderling gemakkelijk en veilig gedeeld worden.

Daarnaast hebben de studenten ook een game in de vorm van een rechtszaalsimulatie ingebouwd. ‘Ze hadden een mooi en compleet product dat af was,’ aldus juryvoorzitter Dina Boonstra, algemeen directeur NDC Mediagroep.

Ook over de merknaam van het studententeam, Saddlebag, was de juryvoorzitter zeer te spreken. ‘We vonden dit een hele sterke merknaam die goed neergezet werd.’

Bron: groningen.nieuws.nl

 

Meer nieuws

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar