PlasBossinade benoemt nieuw lid Dagelijks Bestuur

29 oktober 2014

PlasBossinade advocaten en notarissen heeft per 1 oktober 2014 Peter Fousert als lid van het Dagelijks Bestuur benoemd.

Dagelijks Bestuur

Peter Fousert (41) volgt hiermee Daan Kuijken op. Daan Kuijken  treedt na de reguliere termijn van drie jaar uit het Dagelijks Bestuur en gaat zich weer volledig richten op zijn verantwoordelijkheid als advocaat-partner voor de sectie Arbeidsrecht.

Naast Fousert bestaat het dagelijks bestuur uit advocaat en bestuursvoorzitter Jan Leo de Hoop en bedrijfsadviseur Koosje Looijenga.

Peter Fousert blijft naast zijn nieuwe rol in het Dagelijks Bestuur medeverantwoordelijk voor de aandachtsgebieden Insolventierecht en Sport bij PlasBossinade.

Peter Fousert

Peter Fousert werkt sinds 2003 bij PlasBossinade als advocaat insolventierecht en sportrecht. Hij treedt regelmatig op als curator in faillissementen van zeer diverse omvang en heeft ervaring als (stille) bewindvoerder in surséances van betaling en pre-packprocedures. Peter is sinds 2012 vennoot bij PlasBossinade.

Meer nieuws

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar