PlasBossinade breidt uit met notariaat in Bedum

07 januari 2015

PlasBossinade Advocaten en Notarissen heeft Notariskantoor Wortelboer in Bedum overgenomen. Het kantoor wordt voortgezet onder de naam Notariaat Bedum BV.

Notariaat Bedum

Bert Jan Nijmeijer is de opvolger van notaris Wortelboer en verantwoordelijk voor Notariaat Bedum. Het kantoor in Bedum biedt net als voorheen een brede notariële dienstverlening, uitgebreid met de expertise van de mensen van PlasBossinade.

PlasBossinade is de grootste juridische dienstverlener in de stad Groningen. Door de overname van het notariskantoor in Bedum werken er nu 46 juridische professionals.

Verder ontwikkeling

Notaris Tjerk de Vries over de uitbreiding: ‘We zijn ontzettend blij met een notariaat in Bedum op een steenworp afstand van de stad. De reputatie, expertise en klantenkring van het kantoor in Bedum passen goed bij de ontwikkeling die wij voor ogen hebben. Het is een goed begin van het nieuwe jaar en we sluiten dan ook niet uit dat we in de toekomst op zoek gaan naar meer uitbreidingsmogelijkheden.’

Meer nieuws

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar