PlasBossinade en Rabobank worden partners

22 september 2014

PlasBossinade en Rabobank Stad en Midden Groningen werken sinds deze maand officieel samen op het gebied van kennis en maatschappelijke projecten. Een van de eerste gezamenlijke maatschappelijke projecten is een dag varen met twintig ouderen van ZINN uit Haren. De vaartocht wordt georganiseerd door Stichting PlasBossinade ProBono en Rabobank Stad en Midden Groningen.

Goed doel

Op 20 september kozen de ouderen van ZINN het ruime sop. Samen met medewerkers van PlasBossinade en Rabobank Stad en Midden Groningen voeren zij over het Lauwersmeer op één van de oudste koftjalken van Nederland, de Voorwaarts Voorwaarts.

Eerder zijn door Stichting PlasBossinade ProBono en Rabobank Stad en Midden Groningen voor de Voedselbank Groningen gezamenlijk verzorgingsproducten en levensmiddelen ingezameld.

Samenwerking

PlasBossinade en Rabobank Stad en Midden Groningen werken samen om elkaar te versterken.

De doelstellingen van het partnerschap komen tot uiting in het gezamenlijk organiseren van themabijeenkomsten, seminars, netwerkbijeenkomsten en projecten voor goede doelen/sponsoring.

Vrouwen met Pit is een al bestaand platform van beide organisaties. De doelgroepen van Vrouwen met Pit zijn vrouwelijke professionals en ondernemers alsmede jonge high potentials uit de regio Groningen. Twee keer per jaar wordt er een kennissessie georganiseerd door het platform.

Organisaties

Rabobank Stad en Midden Groningen is een zelfstandige, lokale Rabobank en onderdeel van de Rabobank Groep. De bank is er voor en door klanten en wil bijdragen aan de economische ontwikkeling en leefbaarheid in haar omgeving. De samenwerking met PlasBossinade advocaten en notarissen in Groningen sluit hier naadloos op aan.
PlasBossinade is een grote speler op de noordelijke markt op het gebied van juridische dienstverlening. Met ruim 35 juristen en fiscaal en financieel adviseurs behoort zij tot de top 50 van grootste advocatenkantoren in Nederland.

Stichting PlasBossinade ProBono organiseert activiteiten voor verschillende doelgroepen. De acties worden bedacht en geïnitieerd door het bestuur van de Stichting PlasBossinade ProBono en uitgevoerd door datzelfde bestuur met hulp van kantoorgenoten. Zo zijn alle medewerkers van PlasBossinade betrokken bij de stichting.

Peter Fousert (PlasBossinade advocaten en notarissen) en Peter Scheij (Rabobank Stad en Midden Groningen) Peter Fousert (PlasBossinade advocaten en notarissen) en Peter Scheij (Rabobank Stad en Midden Groningen)

Meer nieuws

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar