PlasBossinade koopt pand Rabobank in Haren

04 december 2017

Rabobank Stad en Midden Groningen heeft  haar pand in Haren verkocht maar gaat niet verhuizen. De bank blijft kantoor houden aan  de Rijksstraatweg 217 door haar deel van het pand terug te huren van de nieuwe eigenaar PlasBossinade Notarissen (Notariaat Haren).

De overdracht werd afgelopen vrijdag getekend door mr. Gert Bossinade en mr. Tjerk de Vries van PlasBossinade en Bert Roman, directievoorzitter van Rabobank Stad en Midden Groningen. PlasBossinade was tot voor kort huurder van dit pand maar wordt nu eigenaar.

Door gebruik van internet en mobiel bankieren worden kantoren steeds minder bezocht. Het kiezen voor flexibele concepten, zoals het huren van een pand of mobiele adviesdesk past in het beleid van de Rabobank. Roman: “Wij kiezen er bewust voor om in Haren op de bestaande locatie te blijven; een vertrouwde plek voor onze klanten”. Daarnaast heeft de Rabobank in alle dorps- en stadskernen marktteams. Roman: “Als marktteam zijn wij de ogen, oren én het gezicht van de bank in deze kernen. Ook in Haren is er een marktteam. Wij zijn verheugd dat wij op deze manier betrokken blijven bij Haren en wensen PlasBossinade veel succes als eigenaar van dit mooie pand.

Bossinade en De Vries zijn blij met de blijvende betrokkenheid van de Rabobank, nu als huurder. “Het notariskantoor en de bank kunnen elkaar alleen maar versterken en vormen samen een mooie combinatie op een mooie locatie.”   

Bert Roman (Rabobank), Gert Bossinade (PlasBossinade), notaris Oege Jan Leegstra, Tjerk de Vries (PlasBossinade) Bert Roman (Rabobank), Gert Bossinade (PlasBossinade), notaris Oege Jan Leegstra, Tjerk de Vries (PlasBossinade)

Meer nieuws

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar