Gratis informatieavond voor aanstaande ouders

01 juli 2014

Op dinsdag 16 september 2014 organiseert PlasBossinade advocaten en notarissen in Groningen een informatieavond voor aanstaande ouders over de juridische gevolgen van gezinsuitbreiding.

Hoe zit ‘t juridisch?

Als je zwanger bent komt er veel op je af. Voor de meeste zaken zijn cursussen of checklists. Maar wie vertelt je wat je moet regelen op juridisch gebied? En hoe zorg je ervoor dat je daarin tijdig de juiste keuzes maakt zodat je straks in alle rust kunt genieten van je gezin en baby?

Familie en vermogen

Onderwerpen die tijdens de informatieavond aan bod komen zijn bijvoorbeeld erkenning, gezag, voogdij, erfrecht en testamenten. Daarnaast geven de specialisten op het gebied van familie en vermogen antwoord op vragen van deelnemers.

Programma en aanmelden

Het programma begint om 19.15 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. De toegang is gratis, parkeren kan kosteloos voor de deur en na afloop ligt er voor elke deelnemer een cadeautje klaar.

Meer weten of aanmelden? Klik hier om direct naar de aanmeldpagina te gaan.

Meer nieuws

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar