PlasBossinade organiseert congres Legal Updates 2014

11 juni 2014

Op 2 oktober 2014 organiseert PlasBossinade advocaten en notarissen voor relaties en geïnteresseerden PlasBossinade Legal Updates 2014, hét juridisch congres voor Noord-Nederland. De juridische dienstverlener geeft een verfrissende kijk op actuele juridische vraagstukken die binnen veel organisaties in de regio aandacht vragen.

Programma

Het congres start met een plenaire inspiratiesessie. Daarna biedt PlasBossinade de keuze uit verschillende workshops, waarin actuele onderwerpen de revue passeren. Denk aan privacy en nieuwe media, het nieuwe arbeidsrecht, belastingen, estate planning en het belang van ‘de kleine lettertjes’. De workshops zijn praktisch en interactief.
Uiteraard is er tijdens PlasBossinade Legal Updates 2014 volop gelegenheid om deelnemers te ontmoeten en elkaar te inspireren.

Interesse en meer informatie

Relaties van PlasBossinade ontvangen eind augustus de officiële uitnodiging en meer informatie over het inhoudelijke programma van PlasBossinade Legal Updates 2014. Op www.plasbossinade.nl/legalupdates kunnen geïnteresseerden nu alvast vrijblijvend een interesseformulier invullen om in augustus ook de uitnodiging te kunnen ontvangen.

Ik heb interesse in PlasBossinade Legal Updates 2014

Meer nieuws

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar