PlasBossinade organiseert hét juridisch congres voor Noord-Nederland

24 augustus 2015

Op 8 oktober 2015 organiseert PlasBossinade advocaten en notarissen voor relaties en geïnteresseerden de tweede editie van PlasBossinade Legal Updates, hét juridisch congres voor Noord-Nederland. De mensen van PlasBossinade geven een verfrissende kijk op actuele juridische vraagstukken die binnen veel organisaties in de regio aandacht vragen.

Programma

Het congres in MartiniPlaza start met een plenaire inspiratiesessie door Harm D. Post. Hij is directeur van Groningen Seaports, waar de havens van Delfzijl, Eemshaven, een aantal binnenhavens en Groningen Railport onder vallen. Harm D. Post is eveneens directeur van de haven in Lauwersoog. Hij kijkt met de deelnemers vooruit naar de kansen voor kleine en grote organisaties in het noorden.

Na de inleiding biedt PlasBossinade deelnemers de keuze uit verschillende workshops, waarin actuele onderwerpen de revue passeren. Denk aan onderwerpen als faillissement en doorstart, intellectuele eigendomsrechten, leegstand, ketensamenwerking in de bouw en ondernemen over de Duitse grens.

Business meets business

Uiteraard is er tijdens PlasBossinade Legal Updates 2015 ook volop gelegenheid om deelnemers te ontmoeten en elkaar te inspireren.

Interesse en meer informatie

Voor meer informatie over het inhoudelijke programma van PlasBossinade Legal Updates 2015 en/of kosteloos aanmelden klik hier.

Meer nieuws

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar