PlasBossinade organiseert op 5 april Legal Updates 2019: Stel je vraag en pak je kans!

22 januari 2019

PlasBossinade organiseert voor de vierde keer Legal Updates. Omdat we juridische updates willen geven waar je echt iets aan hebt staat deze keer jouw juridische vraag centraal. Stel je vraag en pak je kans!

Op vrijdag 5 april 2019 organiseert PlasBossinade advocaten en notarissen PlasBossinade Legal Updates, hét juridisch congres voor Noord-Nederland. We bespreken dan graag samen met jou en de andere deelnemers de onderwerpen die je bezighouden.

Save the date

Wat: PlasBossinade Legal Updates 2019: Stel je vraag en pak je kans!
Wanneer: Vrijdag 5 april, 13.30-18.00 uur
Waar: MartiniPlaza Groningen
Voor wie: Ondernemers, organisaties en instellingen in Noord-Nederland
Kosten: Geen

Programma

PlasBossinade Legal Updates 2019 start met een plenaire inspiratiesessie geleid door oud-schaatser, trainer en ondernemer Mark Tuitert. Na het plenaire deel schuif je aan bij twee tafelsessies en kun je daarnaast continu terecht bij verschillende juridische professionals voor antwoorden op jouw juridische vragen.

Business to business

Uiteraard is er tijdens PlasBossinade Legal Updates 2019 volop gelegenheid om deelnemers te ontmoeten en elkaar te inspireren. Tijdens de ontvangst, pauze en borrel heb je voldoende ruimte om bestaande en nieuwe contacten te spreken.

Meer informatie

Zet 5 april 2019 alvast in je agenda! Eind februari is er op deze website meer informatie beschikbaar over de inhoud van PlasBossinade Legal Updates 2019 en de aanmelding.

Meer nieuws

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar