PlasBossinade organiseert juridisch congres voor Noord-Nederland

18 mei 2015

Op 8 oktober 2015 organiseert PlasBossinade advocaten en notarissen voor relaties en geïnteresseerden de tweede editie van PlasBossinade Legal Updates, hét juridisch congres voor Noord-Nederland. We geven een verfrissende kijk op actuele juridische vraagstukken die binnen veel organisaties in de regio aandacht vragen.

Programma

Het congres start met een plenaire inspiratiesessie. Daarna bieden we u de keuze uit verschillende workshops, waarin we actuele onderwerpen de revue laten passeren. Denk aan nieuwe wetgeving omtrent cookies, de overheid als Big Brother en de rechtspositie van een directeur/bestuurder. De workshops zijn praktisch en interactief. Zo leggen we voor u de relatie tussen recht en realiteit.

Business meets business

Uiteraard is er tijdens PlasBossinade Legal Updates 2015 volop gelegenheid om deelnemers te ontmoeten en elkaar te inspireren. Tijdens de ontvangst, pauze en borrel heeft u voldoende ruimte om bestaande en nieuwe contacten te spreken.

Meer informatie

Zet 8 oktober alvast in uw agenda! Vanaf eind augustus kunt u zich op deze website aanmelden voor PlasBossinade Legal Updates 2015.

Meer nieuws

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar