PlasBossinade steunt Fietsfestijn Haren-Haren op 28 juni

22 april 2014

Machst du mit? Doe mee!

PlasBossinade steunt net als vorig jaar het Fietsfestijn Haren-Haren.

Fietsfestijn Haren-Haren

De eerste editie van Haren-Haren werd verreden in 2013. Het leek erop dat de wind vorig jaar op 29 juni de deelnemers achtervolgde.

Voor de afwisseling is de route dit jaar anders. Het idee is om Haren (Gn) en het gebied tot en met Haren Ems (Duitsland) letterlijk en figuurlijk op de kaart te zetten. Dit jaar gaat de organisatie voor 1.000 deelnemers die starten vanaf het Raadhuisplein in Haren.

Deelnemers gaan terug in de tijd door een ongelofelijke mooie fietstocht.  Er wordt gefietst via het Zuidlaardermeer naar het zuidoosten naar Wildervanksterdallen richting Onstwedde en naar en door vesting Bourtange, waar de eerste verzorgingspost is. Dan door Duitsland naar het zuiden en terug naar Nederland via de smokkelroute bij Ter Apel. Vervolgens omhoog via Westerwolde, Mussel naar de tweede verzorgingpost in Stadskanaal bij Museumspoorlijn S.T.A.R. Dan het laatste stukje via de Hondsrug terug naar Haren Nederland. Kortom een prachtige tocht met diverse historische bezienswaardigheden.

Om Haren (Gn) en het gebied tot en met Haren Ems (Duitsland) op de kaart te zetten is er gekozen om de bezienswaardigheden en partners te presenteren in een speciaal Haren-Haren magazine. Spreekwoordelijk fietsen we door Stijlvol Haren langs recreatieve en historische bezienswaardigheden om vervolgens terug te keren naar Gastvrij Haren om te genieten van een nazit met entertainment. Machst du mit? Doe mee!

Voor meer informatie en aanmelden ga naar www.haren-haren.nl

Meer nieuws

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar