PlasBossinade vernieuwt

21 november 2013

PlasBossinade advocaten en notarissen, een van de toonaangevende juridische dienstverleners in Noord-Nederland, heeft haar website vernieuwd. Bij die gelegenheid zijn ook het logo en de huisstijl opgefrist en is een nieuwe advertentiecampagne geïntroduceerd.

Delen van informatie

De manier waarop dienstverleners de markt benaderen is veranderd. Ook voor advocaten en notarissen is het belangrijk om op het internet gevonden te worden en om daar goede informatie aan te bieden. De ‘content’ op de website van PlasBossinade heeft als doel het delen van juridische kennis in de vorm van artikelen en blogs, maar ook aankondigingen van seminars over diverse onderwerpen en nieuws. Gebleken is dat klanten deze inhoudelijke informatie zeer op prijs stellen. De zoekmogelijkheden voor informatie over branches en rechtsgebieden waarop PlasBossinade actief is, zijn op de nieuwe website uitgebreid. Ook worden klanten aan het woord gelaten over hun ervaringen met PlasBossinade.

Kracht van PlasBossinade

Wat onveranderd blijft is de klantgerichte winnaarsmentaliteit van onze mensen, en daarmee de kracht van PlasBossinade. Wij verdiepen ons in de klant en zijn branche en zoeken altijd naar heldere, in de praktijk werkzame oplossingen. Daarnaast informeren wij klanten en andere relaties regelmatig pro-actief over voor hen belangrijke zaken en regelgeving. Zo leggen wij de relatie tussen recht en realiteit.

Meer nieuws

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar