Rechtstreeks chatten met advocaten en notarissen van PlasBossinade

07 maart 2016

PlasBossinade nog toegankelijker met de PB sneldesk

Vanaf nu kunnen ondernemers, overheden en instellingen terecht bij de PB sneldesk van PlasBossinade. Bij zakelijke juridische dienstverlening op hoog niveau hoort als vanzelfsprekend dat je makkelijk en zeer snel toegankelijk bent. Dat biedt PlasBossinade als eerste kantoor in Noord-Nederland met de PB sneldesk. Naast dat men direct vrijblijvend via chat kan sparren met een advocaat of notaris is het ook mogelijk om telefonisch rechtstreeks in gesprek te gaan zonder dat de teller meteen begint te lopen.

Communicatie en snelheid

Onderscheid tussen goede kantoren in advocatuur en notariaat zit niet meer alleen in kwaliteit. Communicatie en snelheid zijn steeds belangrijker’, aldus managing partner Jan Leo de Hoop. ‘We willen graag dat klanten tevreden zijn over onze dienstverlening. De PB sneldesk geeft de klant meer toegang tot onze juridische kennis.’ Als je belt of chat krijg je bij PlasBossinade ook geen antwoord van de jongste bediende, maar juist van ervaren mensen die snel en direct antwoord kunnen geven op vragen. Jan Leo de Hoop: ‘In het noorden zijn wij het eerste kantoor dat op deze laagdrempelige manier via chat en telefoon snel een antwoord biedt waarmee men verder kan.’

Diensten PB sneldesk

De PB sneldesk omvat de volgende diensten:

  • Telefonisch direct vrijblijvend sparren met een advocaat of notaris (+31 50 521 43 40).
  • Direct laagdrempelig en vrijblijvend chatten met een advocaat of notaris.
  • Kennisevents, snel kosteloos juridische kennis opdoen tijdens seminars en het jaarlijkse congres Legal Updates.
  • Legal Links, voor het laatste juridische nieuws per e-mail.
  • Veelgestelde vragen als juridische kennisbank op de website.

De PB sneldesk is kosteloos beschikbaar voor ondernemingen, instellingen en overheden. Men hoeft niet lid te worden, abonnee te zijn of vaste afnemer om gebruik te kunnen maken van de diensten.

Voor meer informatie zie www.pbsneldesk.nl

Meer nieuws

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar