PB sneldesk

Maak gebruik van onze geheel vrijblijvende diensten

Als toonaangevend kantoor op het gebied van zakelijke juridische dienstverlening willen wij makkelijk en snel toegankelijk zijn. Daarom bieden we ondernemingen, overheden en instellingen als vanzelfsprekend de PB sneldesk.

  • Direct laagdrempelig en vrijblijvend chatten met een advocaat of notaris. Snel een antwoord waarmee u verder kunt.
  • Kennisevents, snel kosteloos juridische kennis opdoen tijdens seminars en het jaarlijkse congres Legal Updates.
  • Legal Links: voor het laatste juridische nieuws online. Meld u direct aan en blijf op de hoogte van juridische ontwikkelingen.
  • Veelgestelde vragen voor u in kaart gebracht als snelle online juridische kennisbank.

De PB sneldesk is kosteloos beschikbaar voor ondernemingen, instellingen en overheden. Om een chat te starten klikt u tijdens kantooruren op het chatvenster op deze website en kunt u direct uw zakelijke vraag stellen aan een van onze advocaten of notarissen. Het chatvenster is alleen beschikbaar als men online is. Wilt u toch uw vraag stellen en is er niemand beschikbaar? Vul dan het contactformulier in.

Op de PB sneldesk-diensten zijn de algemene voorwaarden PB sneldesk van PlasBossinade van toepassing. Door gebruik te maken van het telefoonnummer en/of de chatfunctie verklaart u zich akkoord met deze voorwaarden.

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar