Seminar "Actualiteiten Arbeidsrecht"

In dit seminar zal door mr. Damir Lacevic aandacht worden besteed aan de meest recente ontwikkelingen binnen het arbeidsrecht. Vanuit verschillende invalshoeken zal aan de hand van de meest recente jurisprudentie worden gekeken naar het ontslagrecht na drie jaar WWZ. Welke conclusies kunnen we nu trekken? Zijn er bepaalde trends die we in de jurisprudentie zien? Wat zijn de juridische ontwikkelingen met betrekking tot de ingevoerde billijke vergoeding?

Uiteraard is er ook ruimte voor het stellen van vragen waarbij deze vragen plenair worden beantwoord en casussen kunnen worden besproken. Na afloop van deze middag is het de bedoeling dat u weer in grote lijnen op de hoogte bent van de meest interessante arbeidsrechtelijke aspecten.

Uitnodiging

U bent van harte uitgenodigd voor dit seminar op 21 juni 2018. Vanaf 14.45 uur bent u welkom aan de Paterswoldseweg 804 in Groningen. Na het inhoudelijke programma van 15.00 tot 17.00 uur sluiten wij de middag af met een borrel.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Deelname aan dit seminar is gratis*. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met mevrouw Marga Vrieling-Ruchti, bereikbaar op (050) 5214366. Gezien het kleinschalige en interactieve karakter van de bijeenkomst is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

* Een vrijwillige bijdrage op rekening NL74RABO0128665149 van onze stichting PlasBossinade ProBono zouden wij echter zeer op prijs stellen. Deze stichting organiseert niet-alledaagse activiteiten voor groepen mensen in Noord-Nederland die het verdienen in het zonnetje gezet te worden.

aanmelden seminar "Actualiteiten Arbeidsrecht"
  • Onze digitale nieuwsbrief LegalLinks verschijnt minimaal vijf keer per jaar. Met LegalLinks blijft u op de hoogte van actuele juridische ontwikkelingen.
Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar