Seminar 'Update Wet Werk en Zekerheid'

Zoals bekend heeft de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) zijn intrede gedaan per 1 juli 2015. Inmiddels is er een half jaar verstreken en het is dan ook zeer interessant om te bezien hoe de rechtspraktijk met de WWZ omgaat en wat dat concreet oplevert.

Inhoud seminar

Onze advocaten arbeidsrecht, Daan Kuijken en Damir Lacevic, hebben de uitspraken, die onder de WWZ zijn gewezen, geanalyseerd en kunnen aan de hand daarvan u en uw medewerkers bruikbare informatie verschaffen over de manier waarop de rechters met de WWZ omgaan. Ook zijn er diverse uitspraken die de nieuwe wettelijke bepalingen interpreteren, wat op een aantal punten voor meer duidelijkheid zorgt.

Voor iedereen die met enige regelmaat (zijdelings) te maken heeft met het arbeidsrecht is dit een zeer nuttige bijeenkomst.

Uitnodiging

U bent van harte uitgenodigd voor dit seminar op donderdag 24 maart 2016. Vanaf 14.30 uur bent u welkom aan de Paterswoldseweg 804 te Groningen. Na het inhoudelijke programma van 15.00 tot 17.00 uur sluiten wij de middag af met een borrel.

Aanmelding

De aanmelding is gesloten. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Gerrie Breur van ons secretariaat, bereikbaar op (050) 521 43 64.

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar