Kennissessie 'Zakelijk internetgebruik'

Met welke juridische aspecten moet u rekening houden?

Graag willen wij u van harte uitnodigen voor de kennissessie 'Zakelijk internetgebruik' op maandag 9 november aanstaande.

Wat voor onderneming u ook drijft, u heeft ongetwijfeld te maken met het internet. Deze fenomenale uitvinding maakt inmiddels een onlosmakelijk onderdeel uit van ons leven maar ook van onze zakelijke aangelegenheden. Houdt uw organisatie zich aan de regels met betrekking tot cookies, gebruik van klantgegevens, foto’s op uw website en privacyaspecten? Op welke manier wordt internet op de werkvloer door uw mensen gebruikt en heeft dat gevolgen voor de werkrelatie? Wat is de grens tussen privé en werk bij internetgebruik en wat wordt er juridisch van uw organisatie verwacht? Tijdens de kennissessie komen al deze aspecten aan bod.

Aanmelden

De kennissessie vindt plaats Bij PlasBossinade (Paterswoldseweg 804, Groningen) van 16.00 tot 17.00 uur. Vervolgens sluiten we de bijeenkomst af met een borrel tot 18.00 uur. U kunt zich aanmelden middels onderstaand formulier.

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar