PlasBossinade Legal Updates 2019

Stel je vraag en pak je kans!

PlasBossinade organiseert op vrijdag 5 april 2019 voor de vierde keer PlasBossinade Legal Updates, hét juridisch congres voor Noord-Nederland. Omdat we juridische updates willen geven waar je echt iets aan hebt, staat deze keer jouw juridische vraag centraal. Stel je vraag en pak je kans!

Wat: PlasBossinade Legal Updates 2019 - Stel je vraag en pak je kans!
Wanneer: vrijdag 5 april, 13.30-18.00 uur
Waar: MartiniPlaza Groningen
Voor wie: ondernemers, organisaties en instellingen in Noord-Nederland
Kosten: geen

Programma

PlasBossinade Legal Updates 2019 start met een plenaire inspiratiesessie geleid door oud-schaatser, trainer en ondernemer Mark Tuitert. In zijn verhaal legt hij een duidelijke link tussen de topsport en het ondernemerschap door het uitlichten van thema’s als teamwork, doelmatig werken, (persoonlijk) leiderschap en omgang met tegenslagen. Na het plenaire deel schuif je aan bij twee tafelsessies en kun je daarnaast continu terecht bij verschillende juridisch professionals voor antwoorden op jouw juridische vragen.

13.30-13.55 uur ontvangst koffie/thee
13.55-14.35 uur welkom door Jan Leo de Hoop en interactieve inleiding door Mark Tuitert
14.35-14.45 uur pauze en stel je vraag aan de juridisch professional
14.45-15.45 uur tafelsessie ronde 1
15.45-16.00 uur energiebreak en stel je vraag aan de juridisch professional
16.00-17.00 uur tafelsessie ronde 2
17.00-18.00 uur borrel en stel je vraag aan de juridisch professional

Tafelsessies

Na de inleiding van Mark Tuitert neem je samen met de andere deelnemers plaats aan een van de tafels voor een tafelsessie. Elke tafel behandelt een specifiek rechtsgebied. Onder begeleiding van een tafelvoorzitter ga je in gesprek. Je deelt je vragen en ideeën met de andere deelnemers. Je wisselt kennis, ervaringen en contacten uit en zo ga je naar huis met een nieuw inzicht of idee, contact of een concrete actie. Er zijn twee rondes met tafelsessies. Op basis van jouw aanmelding, vraag en voorkeur voor een rechtsgebied word je ingedeeld voor een tafelsessie.

Business to business

Uiteraard is er tijdens PlasBossinade Legal Updates 2019 volop gelegenheid om deelnemers te ontmoeten en elkaar te inspireren. Tijdens de ontvangst, pauze en borrel is er voldoende ruimte om bestaande en nieuwe contacten te spreken.

Aanmelden

Het event heeft al plaats gevonden, dus aanmelden is helaas niet meer mogelijk

Aanmelden PlasBossinade Legal Updates 2019
  • Na de inleiding van Mark Tuitert neem je samen met de andere deelnemers plaats aan een van de tafels. Elke tafel behandelt een specifiek rechtsgebied. Onder begeleiding van een tafelvoorzitter ga je in gesprek. Je deelt je vragen en ideeën met de andere deelnemers. Je wisselt kennis, ervaringen en contacten uit en zo ga je naar huis met een nieuw inzicht of idee, contact of een concrete actie.

    Vul hier een of meerdere vragen in waar je antwoord op wilt krijgen. Bijvoorbeeld: Hoe verkoop ik mijn onderneming? Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van de transitievergoeding? Waar moet je op letten bij algemene voorwaarden? Hoe ga je om met een datalek? Et cetera.

    Schrijf je je in, dan ontvang je uiterlijk twee weken voor Legal Updates het toegangsbewijs.

  • Geef hier het eerste rechtsgebied van je voorkeur aan
  • Geef hier het tweede rechtsgebied van je voorkeur aan
Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar