Praktijkspecial Huurrecht Bedrijfsruimte

Graag nodigen wij (bedrijfs)makelaars uit voor de jaarlijkse praktijkspecial van PlasBossinade op het gebied van vastgoed.

Inhoud praktijkspecial

Vorig jaar hebben wij de zorgplicht van makelaars bezien alsmede het ROZ model 2015 voor 7:230a bedrijfsruimte. Dit jaar gaat Rens Nijdam nader in op de toepasselijkheid van algemene voorwaarden (ROZ of andere) en besteedt aandacht aan bankgaranties en concerngaranties in een huurrelatie. Saskia Frijling kijkt met u naar recente jurisprudentie, onder meer op het gebied van de bestemming van het gehuurde en de verantwoordelijkheid voor vergunningen.

Kortom tips & tricks op het gebied van contractvorming.

Uitnodiging

U en uw collega’s zijn van harte uitgenodigd voor deze praktijkspecial op 9 juni 2016. Vanaf 14.30 uur bent u welkom aan de Paterswoldseweg 804 in Groningen. Na het inhoudelijke programma van 15.00 tot 17.00 uur sluiten wij de middag af met een borrel.

Aanmelding

U kunt zich aanmelden middels onderstaand formulier. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met mevrouw Gerrie Breur van ons secretariaat, bereikbaar op (050) 521 43 64. Gezien het kleinschalige en interactieve karakter van de bijeenkomst is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (genodigden genieten voorrang).

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar