Praktijkspecial Huurrecht Bedrijfsruimte 2017

Graag nodigen Saskia Frijling en Daniël Schuth u en uw collega’s uit voor de jaarlijkse praktijkspecial van PlasBossinade op het gebied van vastgoed.

Inhoud praktijkspecial

Nadat we vorig jaar met u hebben gekeken naar algemene voorwaarden, bankgaranties en bestemmings- en vergunningskwesties, informeren we u dit jaar over een aantal nieuwe ontwikkelingen in het huurrecht, zoals de hybride hotelhuurovereenkomst en het fenomeen “blurring” in de retail.

Daarnaast gaan we in op onderwerpen die “van alle tijden” zijn, bijvoorbeeld een bedrijfsoverdracht en indeplaatsstelling en het beginsel “koop breekt geen huur” in relatie tot bijzondere bedingen.

Tijdens deze bijeenkomst kunt u kennismaken met onze nieuwe kantoorgenoot mr. Daniël Schuth, hij is advocaat en specialiseert zich in het vastgoedrecht.

Uitnodiging

U en uw collega’s zijn van harte uitgenodigd voor deze praktijkspecial op 16 november 2017. Vanaf 14.30 uur bent u welkom aan de Paterswoldseweg 804 in Groningen. Na het inhoudelijke programma van 15.00 tot 17.00 uur sluiten wij de middag af met een borrel.

Aanmelding

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met mevrouw Gerrie Breur van ons secretariaat, bereikbaar op (050) 521 43 64. Gezien het kleinschalige en interactieve karakter van de bijeenkomst is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (genodigden genieten voorrang).

 

* Een vrijwillige bijdrage op rekening NL74RABO0128665149 van onze stichting PlasBossinade ProBono zouden wij echter zeer op prijs stellen. Deze stichting organiseert niet-alledaagse activiteiten voor groepen mensen in Noord-Nederland die het verdienen in het zonnetje gezet te worden.

Aanmelden Praktijkspecial Huurrecht Bedrijfsruimte 2017
  • Onze digitale nieuwsbrief LegalLinks verschijnt minimaal vijf keer per jaar. Met LegalLinks blijft u op de hoogte van actuele juridische ontwikkelingen.
Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar