Praktijkspecial voor woningmakelaars

Bijzondere bepalingen koopovereenkomst

Graag nodigen mr. Saskia Frijling en mr. Gert Bossinade u en uw collega's uit voor de Praktijkspecial voor woningmakelaars.

Ongetwijfeld stelt u regelmatig koopovereenkomsten op. Daarbij put u uit kennis van uw beroepsorganisatie en uit 'eigen werk' daar waar het om de redactie van de koopovereenkomst gaat. De dagelijkse hectiek maakt werk soms wat 'sleets': clausules worden daarbij soms overgenomen zonder bij nut en noodzaak stil te staan.

Tijd voor verdieping en bezinning op een aantal veel gehanteerde bijzondere bepalingen bij verkoop van onroerende zaken. Zo bespreken wij de 'as-is'-clausule alsmede de veel voorkomende ouderdomsbepaling. Maar er zijn meer bepalingen die we met u onder de loep nemen.

Wij zien uit naar u komst. Mocht u de behoefte voelen om (anoniem) clausules aan ons voor te leggen voor een 'loep-behandeling', dan nemen wij die graag mee in onze voorbereiding.

Uitnodiging

U bent van harte uitgenodigd voor deze praktijkspecial op donderdag 7 februari 2019. Vanaf 14.45 uur bent u welkom aan de Paterswoldseweg 804 in Groningen. Na het inhoudelijke programma sluiten wij rond 17.00 uur af met een borrel.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Deelname aan dit seminar is gratis. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Marga Vrieling, bereikbaar op (050)5214366.  Gezien het kleinschalige en interactieve karakter van de bijeenkomst is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden Praktijkspecial Woningmakelaars
  • Onze digitale nieuwsbrief LegalLinks verschijnt minimaal vijf keer per jaar. Met LegalLinks blijft u op de hoogte van actuele juridische ontwikkelingen.
Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar