Praktijkspecial Zorgplicht Makelaar en ROZ Model 2015

Graag nodigen wij u en uw collega’s uit voor de jaarlijkse praktijkspecial van PlasBossinade op het gebied van vastgoed.

Inhoud praktijkspecial

Vorig jaar hebben wij de koop en levering van bedrijfspanden behandeld. Dit jaar gaat Menke Rozeboom in op de zorgplicht die makelaars hebben als zij bemiddelen bij verkoop en verhuur. Daarnaast neemt Saskia Frijling met u het nieuwe ROZ model 2015 door voor de verhuur van kantoorruimte en andere 230a bedrijfsruimte.

Uitnodiging

U en uw collega’s zijn van harte uitgenodigd voor deze praktijkspecial op 9 april 2015. Vanaf 14.30 uur bent u welkom aan de Paterswoldseweg 804 in Groningen. Na het inhoudelijke programma van 15.00 tot 17.00 uur sluiten wij de middag af met een borrel.

Aanmelding

Deze praktijkspecial is bedoeld voor makelaars en vastgoedrelaties. U kunt zich aanmelden middels onderstaand formulier. Indien u met meerdere collega's komt, verzoek ik u voor iedere persoon een formulier in te vullen. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met mevrouw G. Breur van ons secretariaat, bereikbaar op (050) 521 43 64. Gezien het kleinschalige en interactieve karakter van de bijeenkomst is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (genodigden genieten voorrang).

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar