Seminar 'Aanbesteding, mededinging (Wet Markt en Overheid) en staatssteun' (Derde seminar in de serie 'Seminars voor de Overheidspraktijk')

Bij dit seminar zullen de actualiteiten op het gebied van aanbesteding, mededinging en staatssteun besproken worden. Hierbij zal de Wet Markt en Overheid als onderdeel van de Mededingingswet ook aan de orde komen. U krijgt vanzelfsprekend de spraakmakende uitspraken ten aanzien van de verschillende onderwerpen te horen. U mag echter de inhoud van het seminar grotendeels zelf bepalen. Waar loopt u in de praktijk tegenaan, welk onderdeel zou u nog eens goed toegelicht willen krijgen en ten aanzien van welke situaties zou u nog tips en trucs willen krijgen om procedures eenvoudiger te laten verlopen? U kunt al uw vragen ten behoeve van het seminar mailen aan: Peter Hoekstra  (hoekstra@plasbossinade.nl). Wij zullen de vragen meenemen in het programma.

                                                                     

Uitnodiging

U bent van harte uitgenodigd voor dit seminar op donderdag 28 juni 2018. Vanaf 14.45 uur bent u welkom aan de Paterswoldseweg 804 in Groningen. Na het inhoudelijke programma van 15.00 tot 17.00 uur sluiten wij de middag af met een borrel.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Deelname aan dit seminar is gratis*. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met mevrouw Marga Vrieling-Ruchti, bereikbaar op 050-5214366. Gezien het kleinschalige en interactieve karakter van de bijeenkomst is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

* Een vrijwillige bijdrage op rekening NL74RABO0128665149 van onze stichting PlasBossinade ProBono zouden wij echter zeer op prijs stellen. Deze stichting organiseert niet-alledaagse activiteiten voor groepen mensen in Noord-Nederland die het verdienen in het zonnetje gezet te worden.

Aanmelden seminar "Aanbesteding, mededinging (Wet Markt en Overheid) en staatssteun"
  • Onze digitale nieuwsbrief LegalLinks verschijnt minimaal vijf keer per jaar. Met LegalLinks blijft u op de hoogte van actuele juridische ontwikkelingen.
Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar