Seminar 'Aansprakelijk gesteld - en dan?'

Waar moet u op letten als uw cliënt aansprakelijk wordt gesteld voor (materiële, bedrijfs- of letsel-)schade?

Aansprakelijkstellingen komen regelmatig voor. Als u zelf aansprakelijk bent gesteld of als u te maken hebt met een cliënt die aansprakelijk wordt gesteld voor schade van anderen, waar moet u dan op letten?

Leonie Ettema en Armin Vorsselman vertellen u graag welke mogelijkheden u heeft en wat een slim plan van aanpak is. Zij zullen aandacht besteden aan de verschillende strategieën, het type aansprakelijkheid en het type schade en welke verweren u of uw cliënt kan voeren.

Uitnodiging

U bent van harte uitgenodigd voor dit seminar op donderdag 18 oktober 2018. Vanaf 14.45 uur bent u welkom aan de Paterswoldseweg 804 in Groningen. Na het inhoudelijke programma van 15.00 tot 17.00 uur sluiten wij de middag af met een borrel.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Deelname aan dit seminar is gratis*. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Marga Vrieling, bereikbaar op (050)5214366. Gezien het kleinschalige en interactieve karakter van de bijeenkomst is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

*Een vrijwillige bijdrage op rekening NL74RABO0128665149 van onze stichting PlasBossinade ProBono zouden wij echter zeer op prijs stellen. Deze stichting organiseert niet-alledaagse activiteiten voor groepen mensen in Noord-Nederland die het verdienen in het zonnetje gezet te worden.

Aanmelden seminar 'Aansprakelijk gesteld - en dan?'
  • Onze digitale nieuwsbrief LegalLinks verschijnt minimaal vijf keer per jaar. Met LegalLinks blijft u op de hoogte van actuele juridische ontwikkelingen.
Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar