Seminar 'Actualiteiten contracteren'

Iedere ondernemer sluit contracten en ook iedere adviseur heeft er mee te maken. Vaak wordt pas echt goed gekeken wat is opgeschreven (en ondertekend!) als er een probleem is. Dan blijkt of het contract duidelijk is of niet en/of het contract de rechtspositie oplevert die was bedoeld.

Inhoud seminar

Tijdens deze bijeenkomst behandelt Jan Leo de Hoop aan de hand van ontwikkelingen in wetgeving en jurisprudentie de onderstaande onderwerpen met betrekking tot contracteren:

  • Afbreken van onderhandelingen met of zonder gevolgen

  • De uitleg van contracten tussen professionele partijen

  • Gevolgen van wanprestatie

Uitnodiging

U bent van harte uitgenodigd voor dit seminar op 12 maart 2015. Vanaf 14.30 uur bent u welkom aan de Paterswoldseweg 804 in Groningen. Na het inhoudelijke programma van 15.00 tot 17.00 uur sluiten wij de middag af met een borrel.

Aanmelding

U kunt zich aanmelden middels onderstaand formulier. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met mevrouw G. Breur van ons secretariaat, bereikbaar op (050) 521 43 64. Gezien het kleinschalige en interactieve karakter van de bijeenkomst is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (genodigden genieten voorrang).

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar