Seminar 'Arbeidsrecht, een update'

voor accountants en adviseurs

Het arbeidsrecht is continu in beweging. Niet alleen de afgelopen tijd is er weer veel veranderd (denk aan de financiële eisen ter zake de Overbruggingsregeling transitievergoeding of de invoering van de wet die de transitievergoeding compenseert bij ontslag wegens langdurige arbeidsongeschiktheid), ook op 1 januari 2020 worden er weer veel wijzigingen verwacht. Door daar nu al rekening mee te houden, kunnen werkgevers soms veel geld besparen.

Mr. Damir Lacevic en mr. Maxime de Coninck praten u tijdens het seminar op 11 april 2019  bij over de belangrijkste ontwikkelingen. Ook geven zij inzicht in de meest recente (ontslag)statistieken en beantwoorden al uw vragen die met het arbeidsrecht verband houden. Geen taai juridisch verhaal, maar een heldere, concrete update waar u in uw praktijk mee verder kunt.

Uitnodiging

U bent van harte uitgenodigd voor dit seminar op donderdag 11 april 2019. Vanaf 14.45 uur bent u welkom aan de Paterswoldseweg 804 in Groningen. Na het  programma van 15.00 tot 17.00 uur sluiten wij de middag af met een borrel.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Deelname aan dit seminar is gratis. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Marga Vrieling, bereikbaar op (050) 5214366. Gezien het kleinschalige en interactieve karakter van de bijeenkomst is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

seminar 'Arbeidsrecht, een update'
  • Onze digitale nieuwsbrief LegalLinks verschijnt minimaal vijf keer per jaar. Met LegalLinks blijft u op de hoogte van actuele juridische ontwikkelingen.
Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar