Seminar "Burgerinitiatieven, subsidies en aansprakelijkheid" (Vierde seminar in de serie 'Seminars voor de Overheidspraktijk')

let op: dit seminar is verplaatst van 27 september naar 29 november 2018

Dit seminar (door mr. Armin Vorsselman en mr. Robert van der Velde) wordt gehouden op kantoor bij PlasBossinade (Paterswoldseweg 804 te Groningen) op 29 november a.s. tussen 15.00 uur en (uiterlijk) 17.30 uur. Aansluitend is gelegenheid om bij de borrel met elkaar na te praten en ervaringen uit te wisselen. Deelname is kosteloos.

Burgerinitiatieven, subsidies en aansprakelijkheid

Regelmatig krijgen wij vragen over burgerinitiatieven, zoals speeltuinen of groenvoorzieningen in eigen beheer bij burgers. Gemeenten ondersteunen dit soort initiatieven over het algemeen graag. Wat zijn daarbij de mogelijkheden (bijvoorbeeld een zo eenvoudig mogelijke subsidieverlening) en beperkingen (bijvoorbeeld met het oog op aansprakelijkheid)? Aan de hand van praktijkvoorbeelden – desgewenst door uzelf aan te leveren – gaan wij daarover met u in gesprek.

Aanmelden voor dit seminar op 29 november a.s. is mogelijk vanaf medio oktober.

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar