Seminar 'Handhaving, kostenverhaal, invordering en faillissement'

Overheden raken steeds bedrevener in handhaving. Lastig wordt het echter als de overtreder failliet is of gaat. Aan wie moet dan de last onder bestuursdwang of dwangsom worden gericht: aan de curator of aan de failliet? En hoe zit het met verbeurde dwangsommen voor en na datum faillissement? Kan ik fluiten naar mijn geld?

Deze en andere vragen over handhaving in of vlak voor faillissementssituaties komen aan de orde in het seminar 'Handhaving, kostenverhaal, invordering en faillissement'. Mr. Peter Fousert en Mr. Robert van der Velde nemen u mee naar het grensgebied tussen de Faillissementswet en de Algemene wet bestuursrecht, waarbij uiteraard alle ruimte is voor uw praktijkvragen.

Uitnodiging

U bent van harte uitgenodigd voor dit seminar op donderdag 8 november 2018. Vanaf 14.45 uur bent u welkom aan de Paterswoldseweg 804 in Groningen. Na het inhoudelijke programma van 15.00 tot 17.00 uur sluiten wij de middag af met een borrel.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Deelname aan dit seminar is gratis*. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Marga Vrieling, bereikbaar op (050)5214366.  Gezien het kleinschalige en interactieve karakter van de bijeenkomst is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

*Een vrijwillige bijdrage op rekening NL74RABO0128665149 van onze stichting PlasBossinade ProBono zouden wij echter zeer op prijs stellen. Deze stichting organiseert niet-alledaagse activiteiten voor groepen mensen in Noord-Nederland die het verdienen in het zonnetje gezet te worden.

Aanmelden seminar 'Handhaving, kostenverhaal, invordering en faillissement'
  • Onze digitale nieuwsbrief LegalLinks verschijnt minimaal vijf keer per jaar. Met LegalLinks blijft u op de hoogte van actuele juridische ontwikkelingen.
Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar