Seminar 'Arbeidsrecht in beweging'

en overige arbeidsrechtelijke actualiteiten

Arbeidsrecht is volop in beweging. Al per 1 januari 2015 zullen de eerste ingrijpende wijzigingen ingevoerd worden.

Inhoud seminar

Hoewel vanuit de overheid wordt beweerd dat de wijzigingen het arbeidsrecht zullen vereenvoudigen, valt dat nog te betwijfelen. In deze bijeenkomst wordt ingegaan op de belangrijkste wijzigingen en de mogelijke complicaties en knelpunten daarvan. Na deze bijeenkomst kunt u uw cliënten gericht aangeven wat er nu werkelijk gaat veranderen en waarop gelet moet worden in de toekomst.

Verder wordt aandacht besteed aan de meest recente ontwikkelingen in het arbeidsrecht die door de jurisprudentie worden gevormd.

Advocaten Damir Lacevic en Daan Kuijken behandelen op een heldere en interactieve wijze de bovenstaande onderwerpen.

Uitnodiging

U bent van harte uitgenodigd voor dit seminar op 6 november 2014. Vanaf 14.30 uur bent u welkom aan de Paterswoldseweg 804 te Groningen. Na het inhoudelijke programma van 15.00 tot 17.00 uur sluiten wij de middag af met een borrel.

Aanmelding

De aanmelding is gesloten. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met mevrouw G. Breur van ons secretariaat, bereikbaar op (050) 521 43 64.

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar