Seminar 'Het snijvlak van familierecht en fiscaal recht'

Actualiteiten huwelijksvermogensrecht, echtscheiding en pensioen

Susanne Wortmann (advocaat familierecht) en Ina Elzinga-Snoek (fiscaal advocaat) werken regelmatig samen op het snijvlak van het familierecht en fiscale recht. Op 29 maart a.s. organiseert PlasBossinade een seminar waarin Susanne en Ina diverse actualiteiten binnen hun gezamenlijke vakgebied gaan behandelen.

Inhoud seminar

Hoe pakt nieuwe wetgeving en jurisprudentie uit in concrete gevallen en hoe kunt u uw advisering daarop aanpassen? Susanne en Ina gaan samen met u dit onontgonnen gebied verkennen. De volgende onderwerpen zullen aan bod komen:

  • het gewijzigde huwelijksvermogensrecht met ingang van 1 januari 2018;
  • recente jurisprudentie inzake echtscheiding, alimentatie en (verevening van) pensioen (ook in eigen beheer);
  • en de gevolgen van de Wet uitfasering pensioen in eigen beheer, met name bij omzetting in de oudedagsverplichting en de gevolgen daarvan voor (ex-)partners.

Uitnodiging

U bent van harte uitgenodigd voor dit seminar op 29 maart a.s. Vanaf 14.45 uur bent u welkom aan de Paterswoldseweg 804 in Groningen. Na het inhoudelijke programma van 15.00 tot 17.00 uur sluiten wij de middag af met een borrel.

Aanmelding

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Deelname aan dit seminar is gratis*. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met mevrouw Gerrie Breur van ons secretariaat, bereikbaar op (050) 521 43 64. Gezien het kleinschalige en interactieve karakter van de bijeenkomst is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

* Een vrijwillige bijdrage op rekening NL74RABO0128665149 van onze stichting PlasBossinade ProBono zouden wij echter zeer op prijs stellen. Deze stichting organiseert niet-alledaagse activiteiten voor groepen mensen in Noord-Nederland die het verdienen in het zonnetje gezet te worden.

Aanmelden seminar "Het snijvlak van familierecht en fiscaal recht"
  • Onze digitale nieuwsbrief LegalLinks verschijnt minimaal vijf keer per jaar. Met LegalLinks blijft u op de hoogte van actuele juridische ontwikkelingen.
Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar