Seminar 'Wet Werk en Zekerheid'

Zoals u weet verandert het arbeidsrecht door de invoering van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ) ingrijpend. Een deel van de WWZ is met ingang van 1 januari 2015 van kracht, het grootste deel wordt met ingang van 1 juli 2015 ingevoerd. Op donderdag 23 april organiseren wij een seminar specifiek over de Wet Werk en Zekerheid.

Inhoud seminar

Tijdens dit seminar wordt ingegaan op de belangrijkste wijzigingen en de mogelijke complicaties en knelpunten daarvan. Daarbij wordt vooral aandacht besteed aan praktische zaken waarmee u vanaf 1 juli a.s. – en voor een deel al vanaf 1 januari 2015 – te maken krijgt.

De arbeidsrechtadvocaten Daan Kuijken, Damir Lacevic en Gerrit Ham zullen bovenstaand onderwerp op interactieve wijze behandelen.

Uitnodiging

U bent van harte uitgenodigd voor dit seminar op donderdag 23 april 2015. Vanaf 13.30 uur bent u welkom aan de Paterswoldseweg 804 te Groningen. Na het inhoudelijke programma van 14.00 tot 17.00 uur sluiten wij de middag af met een borrel.

Deze uitnodiging is, voor zover aan de orde, ook bestemd voor de andere personeelsadviseurs binnen uw organisatie.

Aanmelding

De aanmelding voor dit seminar is gesloten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw G. Breur van ons secretariaat (050 - 521 43 64).

Aanmelden praktijkspecial 'Actualiteiten koopovereenkomst onroerende zaken'
  • Onze digitale nieuwsbrief LegalLinks verschijnt minimaal vijf keer per jaar. Met LegalLinks blijft u op de hoogte van actuele juridische ontwikkelingen.
Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar