Kunt u deze e-mail niet goed lezen? Schakel dan afbeeldingen voor deze e-mail in of bekijk de online versie
   
PlasBossinade
twitter linkedin
donderdag 07 april 2016
 
 
  LegalLinks Bouw & Aanbesteden, april 2016
 
 
  Update wijziging Aanbestedingswet 2012
 
  Faillissement en bouw
 
  Rechtstreeks chatten met advocaten en notarissen van PlasBossinade
 
 

Beste relatie,

Hierbij ontvangt u LegalLinks Bouw & Aanbesteden. Dit is een digitale bijdrage met updates over juridische ontwikkelingen. Deze LegalLinks is bedoeld voor ondernemers, opdrachtgevers, aannemers, adviseurs en ieder ander die te maken heeft met bouw en/of aanbesteden. Een keer per maand houden de mensen van PlasBossinade u op de hoogte van belangrijke actualiteiten. Mocht u onverhoopt deze mailing niet willen ontvangen dan kunt u dat hier aangeven.

Team Bouw & Aanbesteden

 
 
 
Update wijziging Aanbestedingswet 2012
 
Peter Bluemink
 

Hoewel onze huidige Aanbestedingswet pas drie jaar geleden in werking is getreden, staat de eerste (grote) wetswijziging alweer voor de deur. In maart 2014 zijn namelijk een drietal Europese aanbestedingsrichtlijnen[1] herzien. Omdat deze aanbestedingsrichtlijnen uiterlijk vóór 18 april 2016 geïmplementeerd moeten zijn in de Aanbestedingswet 2012, bleek een wetswijziging noodzakelijk.

 
lees verder
 
 
Faillissement en bouw
 
Peter Bluemink
 

Het is het doemscenario van menig opdrachtgever; er wordt opdracht gegeven aan een aannemer om een werk te realiseren, maar voor het werk is opgeleverd gaat de aannemer failliet en kan de opdrachtgever fluiten naar (oplevering van) zijn werk. Uit een recent arrest van het Gerechtshof Amsterdam blijkt echter dat een faillissement niet in alle gevallen ‘game-over’ betekent voor de opdrachtgever.

 
lees verder
 
 
Rechtstreeks chatten met advocaten en notarissen van PlasBossinade
 
 
Rechtstreeks chatten met advocaten en notarissen van PlasBossinade
 
PlasBossinade nog toegankelijker met de PB sneldesk

Vanaf nu kunnen ondernemers, overheden en instellingen terecht bij de PB sneldesk van PlasBossinade. Bij zakelijke juridische dienstverlening op hoog niveau hoort als vanzelfsprekend dat je makkelijk en zeer snel toegankelijk bent. Dat biedt PlasBossinade als eerste kantoor in Noord-Nederland met de PB sneldesk. Naast dat men direct vrijblijvend via chat kan sparren met een advocaat of notaris is het ook mogelijk om telefonisch rechtstreeks in gesprek te gaan zonder dat de teller meteen begint te lopen.

 
lees verder
 
 
 
  PlasBossinade advocaten en notarissen
Tel +31 (0)50 - 521 43 33
info@plasbossinade.nl
www.plasbossinade.nl
 
 
Indien u zich wilt inschrijven voor deze mailing, klik dan hier.
Wilt u geen berichten meer ontvangen? Geen probleem, meld u dan hier af.
Verzonden met iMailingtool | Doorsturen | Printen