Ina Elzinga-Snoek

fiscaal advocaat

Constructief oplossen

Fiscale planning en debatten met de belastingdienst over fiscale geschillen zijn het dagelijkse werk van Ina Elzinga-Snoek. Zij voelt zich als een vis in het water wanneer zij zich kan vastbijten in ingewikkelde zaken met slechts één doel: de zaak voor de cliënt constructief oplossen.

Duidelijkheid bieden

Een fiscale zaak staat bijna nooit op zichzelf. Vaak spelen er meerdere belangen en zijn verschillende rechtsgebieden van toepassing. Ina Elzinga-Snoek is in staat snel duidelijkheid te bieden over de mogelijkheden, kansen en aanpak. Zij is no-nonsense, denkt mee, zoekt actief naar oplossingen en heeft oog en oor voor u als cliënt.

Procederen

In bezwaarprocedures tegen de belastingdienst en (hoger) beroep bij rechtbank en gerechtshof profiteert Ina Elzinga-Snoek van haar brede notariële en fiscale opleiding en jarenlange proceservaring. Ina Elzinga-Snoek behandelt regelmatig fiscale cassatieprocedures bij de Hoge Raad.

Samenwerking

Ina Elzinga-Snoek werkt samen met andere professionals en biedt daarbij fiscale begeleiding, zoals in vastgoedprojecten in publiek-private samenwerkingen, herstructurering van ondernemingsactiviteiten, bedrijfsovernames, fusies, echtscheiding en estate planning.

Opleiding

Fiscaal recht, Rijksuniversiteit Groningen
Notarieel recht, Rijksuniversiteit Groningen
Europese Fiscale Studies, Postmaster Directe Belastingen

Netwerken

Lid van de Nederlandse Vereniging van Advocaten-Belastingkundigen

Contactgegevens

Mijn blogs

Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar