Jan van Doorn

extern financieel deskundige

Analyseren, duiden, beïnvloeden...

Met een helder plaatje inzicht verschaffen. Zodat u goed beslagen ten ijs komt  en daardoor met een gerust gevoel kunt handelen. Of uw belangenbehartiger kunt laten handelen, ook in een procedure. Daarbij hoort ook de beoordeling van door anderen gemaakte financiële opstellingen. 

Accountant, maar dan anders

Jan van Doorn analyseert en beoordeelt financiële opstellingen. Veelal vanuit een juridische invalshoek. Cijfers spreken de waarheid maar kunnen ook een verkeerd beeld geven. Is de situatie wel zo als wordt voorgesteld? Het vergt kennis, inzicht en ervaring om cijfers te kunnen doorgronden en helder te kunnen presenteren.

Schaderekenaar, maar dan breder

Een complexe schadeberekening is Jan van Doorn volledig toevertrouwd. Of het nu gaat om een bedrijfsschade of om inkomstenschade. Ook voor pensioenschade bent u bij hem aan het juiste adres. Ook onderzoekt hij door anderen opgestelde schadeberekeningen. Klopt het opgeroepen beeld wel?

IT, maar dan meer

Bij de financiële professionalisering van organisaties richt Jan van Doorn zich op het gebruik van systemen. Wordt wel het juiste financiële systeem gebruikt? En wordt het wel optimaal gebruikt?

Kennis en ervaring

Jan van Doorn heeft veel ervaring als adviseur en als financieel manager. Hij adviseert controllers en ondersteunt hen bij de financiële analyse en duiding van cijfers. Ook adviseert hij over de toepassing van complexe bedrijfssystemen.

Opleiding

  • NIVRA opleiding tot registeraccountant (RA)
  • Post-master Informatie management (MIM)
Start chatgesprek

Medewerkers zijn nu beschikbaar

Onze medewerkers zijn nu online om uw zakelijke vragen te beantwoorden. Vul de naam van uw organisatie in en klik op "Start chat" om een chatgesprek te starten.

Sorry, de chat is momenteel niet beschikbaar